Nieuwe website voor Solatube!

Zoals u ziet is de Solatube website vernieuwd! Na de nodigde aanpassingen is de website moderner en een stuk gebruiksvriendelijker!

Aanpassingen
Naast het vernieuwde, frisse uiterlijk zijn er ook een aantal functionele aanpassingen gedaan. Zo is bijvoorbeeld in één oogopslag het verschil tussen de verschillende type Solatubes te zien en zijn de belangrijkste accessoires in een overzicht geplaatst. Daarnaast zijn de projecten in een grotere diversiteit aan categorieën geplaatst. Zo heeft u sneller gevonden waar u naar zoekt. Een andere toevoeging is de documentatie van onder andere folders en de prijslijst op de website.

Productendatabase
Binnenkort wordt er een van de belangrijkste toevoegingen op de website gedaan; namelijk de integratie met de productendatabase IB. Deze samenwerking maakt het mogelijk om per product de juiste Solatube standaardtest samen te stellen inclusief plafondplaat en eventuele optionele artikelen en accessoires. Bovendien zijn dan alle benodigde technische documenten bij het bijbehorende product te downloaden.

Laat van je horen
Bekijk de website eens rustig en laat ons weten wat u ervan vindt, dat horen we graag!

© Copyright - Solatube