Nieuwe designs Solatube te zien tijdens Batibouw

Solatube is aanwezig op Batibouw met een stand vol met nieuwigheden! Solatube presenteert tijdens Batibouw voor het eerst de verschillende nieuwe designs van de daglichtbuis.

Nieuwe (vlakke) koepels
De nieuwe designs van de verschillende koepels worden tijdens de beurs in de spotlight gezet. Naast de 25 jaar oude en ronde koepel van Solatube, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, wordt er ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak geïntroduceerd. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord noemen ze dat!

Verras uzelf
Kortom, Solatube blijft kwaliteit leveren, maar dan in een nieuw en fris jasje gestoken. Kom de nieuwe designs bekijken tijdens de beurs op standnummer 04432 en laat u verrassen!

Winactie: Solatube met vlakke koepel
Langskomen op de stand tijdens Batibouw heeft nog meer voordelen. Wanneer u uw badge laat scannen en aangeeft dat u mee wilt doen aan de winactie, maakt u namelijk kans op een Solatube met vlakke koepel. De winnaar wordt in de week van 4 maart bekend gemaakt per mail en op social media.

© Copyright - Solatube